Cadena de Formación de Emprendedores, Valnalon Educa

Ciudad Industrial del Valle del Nalón S.A.U. C/ Hornos Altos s/n, 33930 La Felguera, Asturias. España

Emprender en mi Escuela

Contenido Pie de página

Cooperativa ÚnicArt

  • Presentación

    Hola som els nens i nenes de 5èB de la cooperativa ÚnicArt de l'escola Ignasi Iglesias de Tordera.La cooperativa la formem 11 nenes i 12 nens.

    Estem molt il.lusionats de participar en el projecte d'emprenedoria a l'escola.

    Fins aviat!

    Ens podeu seguir al següent blog: http://unicart23.blogspot.com.es/

    Foto de grupo

    Documentos de la cooperativa

    COOPERATIVA O SOCIETAT ANÒNIMA

    26-11-2014

    descargar

     

    EL CONSELL RECTOR DE LA COOPERATIVA

    26-11-2014

    descargar

     

    ESTATUTS DE LA COOPERATIVA ÚnicArt

    26-11-2014

    descargar

     

    REGISTRE DE SOCIS

    04-12-2014

    descargar

     

    FITXA DEL PROTOTIP

    04-12-2014

    descargar

     

    FUNCIONS DELS CÀRRECS

    10-12-2014

    descargar

     

    ORGANIGRAMA UnicArt

    10-12-2014

    descargar

     

    ANALISI DEL LOGOTIP

    28-01-2015

    descargar

     

    ESTUDI DE MERCAT

    04-02-2015

    descargar

     

    PREPAREM L'ESTUDI DE MERCAT

    04-02-2015

    descargar

     

    ANÀLISI DELS RESULTATS DE L'ESTUDI DE MERCAT.

    04-02-2015

    descargar

     

    RESULTATS ESTUDI DE MERCAT

    23-03-2015

    descargar

     

    PREU DELS PRODUCTES

    23-03-2015

    descargar

     

    TARGES DE LA COOPERATIVA I IDENTIFICATIUS

    08-04-2015

    descargar

     

    PUBLICACIÓ A LA REVISTA PONT DE FERRO

    08-04-2015

    descargar

     

    PRESENTACIÓ DAVANT L'ALCALDE

    17-04-2015

    descargar

     

    HEM FET GORRES DE LA COOPERATIVA.

    22-05-2015

    descargar

     

    Diario

    EL PUNT DE VENDA

    22-05-2015

    Una setmana abans a l´escola vam dissenyar el punt de venda i vam estar practicant la manera d´atendre als clients. Aquest és el resultat del disseny de la nostra parada. 

     

    DIA DE LA VENDA

    22-05-2015

    El diumenge passat dia 17 de maig vam venda a el mercat de Tordera vam vendre tots el productes i el 10% es destinarà al rusc que son 24 euros. Al matí van venir unes famílies a ajudar-nos a muntar la parada. A mig matí ens va visitar l´alcalde i ens va repartir els diplomes.També va venir la policia i ens va demanar la documentació del mercat. Tot estava correcte!
    El dia de la venda va anar molt bé. Moltes gràcies a totes les persones que ens van comprar productes i ens van visitar.


     

    PUBLICITAT I DISSENY DE LA PARADA

    15-05-2015

    Durant aquestes setmanes ens hem dedicat a realitzar la publicitat i distribuir-la pels diferents establiments de Tordera. També hem dissenyat el punt de venda i ara només ens queda fere el mercat el dia 17 de maig. 
    Aquí tenim uns socis del departament de publicitat repartint la propaganda. 

     

    PRESENTACIÓ DAVANT L´ALCALDE

    27-04-2015

    El dia 15 d´abril vam prsentar la nostra cooperativa davant dels membres de l´ajuntament, l´alcalde i la regidora d´ensenyament. També hi havia tres cooperatives més de la població. La presentació la vam fer amb un power point. Va sortir molt bé!

     

    CANVI DE ONG

    17-04-2015

    Ens van informar que la ONG que haviem escollit no estava disponible. Vam fer una segona votació i vam decidir que fos EL RUSC. On destinarem els beneficis. En els propers dies ens vindràn a fer una xerrada de les activitats que fan. 

     

    SEGONA VIDEOCONFERÈNCIA

    23-03-2015

    El divendres 13 de març del 2015 a la classe vam fer la nostra segona videoconferència del curs .Li vam explicar a la Sílvia el que havíem fet a partir de l´ultima videoconferència ,com per exemple els prototips que havíem escollit a principi de desembre, el nostre logotip final com va anar l´estudi de mercat,la compra dels materials...etc.Tota la classe va explicar alguna cosa per això vam fer parelles ,grups de tres i grups de quatre per explicar-ho tot.

     

    DOCUMENTACIÓ PER LA PARADA

    16-03-2015

    El divendres dia 6 de març vam anar a l´ajuntament per sol.licitar el material i el permís per fer la parada al mercat de Tordera. Vam demanar un tauló, dos cavallets i dues cadires. Estarem el dia 17 de maig al costat de l´esplai de la gent gran, a prop de la pista de l´Amistat. Us hi esperem 

     

    COMENCEM A PRODUIR

    16-03-2015

    Els dies 18,19,20 de febrer de 2015, vam començar a produir el prototips escollits.Els socis/es van fer grups, cada soci va escollir anar als prototips escollits en cada prototip hi havia el soci/a que el va fer. 
    Cal dir que encara no hem acabat els productes i hi haurem de destinar més dies. 

     

    EL 10% DELS BENEFICIS A LA ONG LUYA

    16-03-2015

    La setmana del 4 al 13 de febrer els socis ens vam reunir per decidir a quina ONG anaven destinats els beneficis de la cooperativa. Vam consultar la pàgina web de l´ajuntament les diferents entitats del poble. 

    Per majoria absoluta va sortir la ONG Tuya. Aquesta entitat s´encarrega d´ajudar els pobles més pobres de Colombia. Tenim un company a l´aula, en Luis, que és colombià i ens va aportar més informació de la zona i de la necessitat de col.laborar. 

     

     

     

    RECOLLIDA DE MATERIAL RECICLAT

    23-02-2015

    Els socis i sòcies de la cooperativa vam decidir fer una campanya de recollida de material reciclat per poder elaborar els nostres productes. 
    Vam crear cartells informatius que es van penjar a les portes de l´escola, amb permís de direcció. La campanya de recollida es va fer durant una setmana del 2 al 13 de febrer. Els socis del departament de relacions públiques van anar a informar a les diferents classes de l´escola de la campanya que fariem. 
    Cal dir que les famílies han aportat un munt de material, moltes gràcies a tots. Ara ja podem començar a produir!

     

    ESLÒGAN

    23-02-2015

    Cada un dels socis i sòcies de la cooperativa hem pensat un eslògan per cridar l´atenció de la gent quan enllestim la publicitat. 

    L´eslògan escollit és el següent: 

    TREU-TE EL DUBTE I COMPRA UN PRODUCTE! 

     

    FEM CARTELL PER RECOLLIR MATERIAL

    04-02-2015

    Els socis  de la cooperativa hem fet cartells per penjar a la porta de l´escola per demanar a les famílies la seva col.laboració. També hem anat per les classes per informar de la nostra recollida.  

     

    ENQUESTA DE L´ESTUDI DE MERCAT

    04-02-2015

    Els socis i sòcies de la cooperativa hem fet l´estudi de mercat del 28 de gener al 4 de febrer.Hem preguntat a 15 persones del carrer que pensaven del nostres productes.

     

    OBTENCIÓ DEL CIF

    04-02-2015

    El divendres dia 5 de desembre la Marian i la Miriam de l´Ajuntament de Tordera van venir a veure els nostres prototips i ens van donar una bona sorpresa. La Marian va fer entrega del document amb el NIF de la nostra Cooperativa a la presidenta, la Naiara Rodríguez. Ara sí que ja podem dir que som la COOPERATIVA UNICART!

     

    VIDEOCONFERÈNCIA

    28-01-2015

    El dia 4 de desembre vam fer la videoconferència amb la Silvia de Valnalon. Ella estava a Asturias i nosaltres a l´escola. Vam explicar tot el que haviem fet a la cooperativa fins al moment. La Silvia ens va fer varies preguntes i ens va donar diferents consells. Va ser molt agradable parlar amb ella, ens va fer sentir molt còmodes.

     

    PROTOTIPS

    28-01-2015

    El dimecres 10 de desembre tots els socis/es de la Cooperativa vam portar un prototip. Vam fer la presentació oral del nostre prototip. Vam explicar la utilitat, amb quins materials està elaborat, quin cost van tenir els materials, quines eines vam fer servir, quina riscos té fer el producte, el temps de fabricació i finalment, per quin preu vendríem el producte.La Marian i la Miriam, les tècniques de l´ajuntament, van venir a veure la nostra exposició dels prototips. Els hi agraïm el seu interès. Moltes gràcies.
    Un cop presentats tots els prototips vam fer un anàlisis de tots ells seguint les indicacions d´una graella. i finalment vam votar els prototips que volíem com a finalistes.

     

    LOGOTIP

    28-01-2015

    El dia 22 de desembre de 2014 van vindre dos nois que ens van fer una xerrada del logotip. Ens vam explicar com fer el logotip,quines característiques que havia que tenir com per exemple: havia de tenir tres o dos colors,fàcil de recordar i atractiu.Tots els socis vam fer un logotip. Vam exposar els logotips a la pissarra i vam escollir els quatre amb mes puntuació, després amb els quatre finalistes vam fer una combinació i va sortir el nostre Logotip. 
     
     

     

    CAPITAL INICIAL

    10-12-2014

    El dia 14/11/14 hem fet uns càlculs per decidir el capital inicial.Un cop fets els càlculs vam votar tots el socis/es. La quota amb més vots va ser 3€. Així que cada soci aportarà a la Cooperativa 3 € i tindrem un capital inicial de 69€.
     La setmana del 1 al 5 de desembre tots el socis van aportar el capital inicial. Quan entregaven els diners tots el socis rebien un rebut.Els comptables eren els encarregats de recollir els diners.

     

    EL NOM

    10-12-2014

    El dimarts 11 de novembre tots i totes vam pensar un nom per la cooperativa que fos curt, fàcil de recordar i que ens donés idea del tipus de producte que tindrà la nostra cooperativa. 
    Els dos noms finalistes van ser Artmania i Únics. D´aquests dos noms va nèixer UnicArt el nom de la nostra cooperativa. 
     

     

    ELECCIÓ DEL CONSELL RECTOR

    10-12-2014

    Els representants de la Cooperativa han estat escollits per tots els socis/es, després de que exposesin la seva candidatura.
    Finalment el resultat de la votació va ser el següent: Presidenta: Naiara Rodríguez. Vicepresidenta: Ferdaous Akaddid. Secretària: Júlia Duràn. Vicesecretària: Nerea Cuadros. Tresorer: Matías Chazarreta. Vicetresorer: Óscar Cortijo.

     

    ESCOLLIM QUE VOLEM SER UNA COOPERATIIVA

    10-12-2014

    Primer ens van explicar que era una Cooperativa i una societat Anònima. El dia 22 de setembre a les 16:23 tots els socis i sòcies vam votar quin tipus d´empresa volíem ser. Els resultats van ser:
    Sosietat Anònima:0
    Cooperativa: 21
    I per tant formarem una cooperativa.

     

    PARTICIPACIO EN EL PROJECTE D´EMPRENEDORIA

    04-12-2014

    El dia 14 d´octubre del 2014 va venir la regidora d´ensenyament de l´ajuntament de Tordera la Sra. Cayró i la tècnica de l´ajuntament la Marian. Ens van explicar en que consitia el projecte d´emprenedoria. 
    Després de l´explicació vam constituir la mesa de votació amb l´alumne més gran i més petit dels dos grups de cinquè. 
    El nombre de l´alumnes que vam votar vam ser 41 del quals 36 estaven a favor i 5 en contra.
    Així doncs per majoria vam decidir participar en el projecte.  

     

    Cooperativa ÚnicArt

    Centro: ESC IGNASI IGLESIAS

    Direccion: Avda. Països Catalans, 3, Tordera, 8490, Barcelona, Espa�a

    Correo Electrónico: unicart23@gmail.com

    Web/Blog: http://unicart23.blogspot.es/

    Alumnos/as: 23

volver subir

Curso 2014-2015

Estás viendo los datos del curso escolar 2014-2015