Cadena de Formación de Emprendedores, Valnalon Educa

Ciudad Industrial del Valle del Nalón S.A.U. C/ Hornos Altos s/n, 33930 La Felguera, Asturias. España

Emprender en mi Escuela

Contenido Pie de página

Cooperativa COOPGORNAL

  • Presentación

    Hola!

    Som  els alumnes de 6è de l’Escola Gornal de L’Hospitalet de Llobregat.

    La nostra cooperativa es diu CoopGornal.

     

    Tenim moltes ganes de participar en aquest projecte i treballar tots i totes en equip. Serà una experiència inolvidable!!

    Foto de grupo

    Documentos de la cooperativa

    ACTA DE CONSTITUCIÓ

    01-12-2015

    descargar

     

    Estatus CoopGornal

    21-12-2015

    descargar

     

    NIF CoopGornal

    15-03-2016

    descargar

     

    Diario

    DISSOLUCIÓ DE COOPGORNAL, DONACIÓ A CÁRITAS I CONCLUSIÓ

    27-06-2016

    En assemblea de socis i sòcies, després de fer la venda, tornar capital social, repartició de productes sobrants, aportació a Cáritas el 10% dels beneficis i havent fet l’activitat final, acordem la dissolució de CoopGornal, amb un balanç molt positiu per part de tots i totes els participants

    CONCLUSIÓ

    Al llarg de tot el curs hem treballat aquest projecte tan maco de l’emprenedoria a l’escola. Haver muntat un empresa, la nostra cooperativa entre tots els nens i nenes de la classe de 6è ens omple d’orgull.

    Ens ha agradat molt tot el que hem fet a CoopGornal: des de les votacions pel nom, els estatuts, la distribució de càrrec, decisió del logo, la decisió del productes a fer, l’estudi de mercat... tot ho hem fet mitjançant votacions i això vol dir que entre tots i totes hem fet que la nostra cooperativa funcioni.

    El dia de la venda al mercat de Bellvitge va ser molt especial, perquè van venir tots els nens i nenes de primària amb els mestres, els pares i mares i gent que no coneixíem, clients del mercadillo que s’apropaven a la nostra parada i ens felicitaven pels nostres productes.

    Donem les gràcies a les nostres professores, l’Esther i la M. Lourdes (la nostra tutora) per tota la feina i l’acompanyament durant aquesta bonica aventura. I tenim un record per la Raquel, la nostra tutora de Valnalón, amb la que vam tenir una videoconferència emocionant.

    I per acabar, animem als companys i companyes de la nostra escola  continuar fent aquest treball de l’emprenidoria.

     

    DEVOLUCIÓ CAPITAL SOCIAL

    08-06-2016

    El dia 8 de juny es fa devolució del capital aportat pels socis i socies.

     

    DIA DEL MERCAT¨: 20 DE MAIG

    26-05-2016

    El dia 20 de maig vam anar al mercadillo de Bellvitge i vam tenir la nostra parada. El primer que vam fer va ser decorar la parada com mes ens va agrada i distribuir els productes de forma bonica .
    Va fer molt bon dia i va venir molta gent a comprar, també els nens i nenes de l´escola: el que mes els van agradar van ser el minions tragaboles.
    Ens ho van pasar molt be i feia molta calor.
    Vam tenir un petit accident : va caure la taula al final del matí i se´ns van espallar algunes plantes però no va passar res.
     
     

     

    VENTALLS DECORATS A MÀ

    08-06-2016

    Els ventalls els hem decorat a mà amb retoladors per a roba. Pensem que es vendran molt bé, igualque la resta de productes.

     

    ELS NOSTRES PRODUCTES

    26-05-2016

    Una setmana abans del dia del mercat, ja tenim tots els nostres productes a punt: sabons de glicerina, minions tragaboles, agulles de roba de feltre, plantes, tres en ratlla i els ventalls decorats a mà, que en la foto no hi surten, però ens han quedat molt macos!

     

    Xerrada ONG

    25-04-2016

    El dijous 21 d´abril vam venir a l´escola la M. Teres i el Jaume. Venien de Cáritas i ens van explicar en quines àrees treballen.
    Ens van posar el video duna persona que ho tenia tot: familia, feina, una llar, amics, i per circumstàncies de la vida es queda sense res. Despres es va trobar Caritas i li van ajudar a aconseguir la seva casa a formar-se i trobar una nova feina, i es va reconciliar amb el seu marit i van seguir tots feliços.
    Ens va semblar molt interessant per què ajuden a la gent en molts casos: a la família, salut mental, immigració, gent sense sostre, a la gent gran...

     

    Organigrama i productes

    16-03-2016

    Hem actualitzat el notre organigrama amb un canvi de president i els productes que en principi fabricarem

     

    Presentació de CoopGornal

    11-03-2016

    El dijous 10 de març ens vam reunir les nou cooperatives de L´Hospitalet, d´un total de sis escoles, i una 220 nens i nenes.
    Va venir el regidor de cultura i ensenyament de l´Ajuntament a rebre les cooperatives i ens va fer entrega del NIF, document que necessitarem per sol·licitar la parada el dia del Mercat.
    Ens ha agradat molt veure els productes que faran les altres cooperatives i també va venir la prensa local i sortirem en la televisió de L´Hospitalet.
    Ens vam posar molt nerviosos i nervioses, però a la fi, tot va sortir molt bé, i vam tornar molt contents a l´escola.

     

    Videoconferència amb la nostra tutora

    11-03-2016

    El dilluns 29 de febrer vam tenir la nostra primera videoconferència amb la Raquel, la nostra tutora d´Avalon. 
    Li vam explicar tota la feina feta a la cooperativa, i ella ens va fer preguntes: organització de l´empresa, els dos nous membres que es van afegir després de formar la cooperativa, quins productes fabricarem...
    Tots els nens i nenes vam estar molt atents i també vam poder fer-li alguna pregunta.

     

    PROTOTIPOS

    22-02-2016

    Durante la última semana de enero y la primera de febrero hemos pensado diferentes productos y elaborado los prototipos. Puede ser que finalmente se añada algun producto que pensemos que pueda tener éxito, o que se elimine alguno de éstos, después del estudio de mercado.

     

     

    Capital Social

    22-02-2016

    Despues de las vacaciones de Navidad, hemos recogido de todos los socios el capital social. Ahora estamos estudiando si pedir un préstamos a la dirección de la escuela.

     

    Taller de SECOT

    21-12-2015

    El 10 de desembre l´Emma va venir a parlar am nosaltres i ens va explicar moltes coses sobre el fer i tirar en davant una cooperativa. La seva experiència i saviesa ens va ajudar molt a entendre la filosofia d´una empresa d´aquest tipus.

     

    Taller confecció del logo de CoopGornal

    21-12-2015

    El dia 2 de desembre van venir de l´Escola Superior de Disseny Serra i Abella a fer un taller per poder elaborar el logo de la cooperativa. Ens va agradar molt i va ser molt interessant.

     

    Assignació de Càrrecs

    01-12-2015

    El dia 14 de novembre es van assignar els diferents càrregs i comissions de treball. Els nois i noies van presentar les seves candidatures.
    El dia 18 de novembre es van realitzar les votacions dels càrregs als que es presentaven més d´una persona, sortint així l´equip gestor amb director, secretari i tesorer.
     

     

    Votació nom de la Cooperativa

    01-12-2015

    El dia 11 de novembre es va votar el nom de la Cooperativa. El nom més votat va ser CoopGornal

     

    Cooperativa COOPGORNAL

    Centro: CEIP ESCOLA GORNAL

    Direccion: Av. Carmen Amaya, 44, L'Hospitalet de Llobregat, 8902, Barcelona, España

    Correo Electrónico: coopgornal@gmail.com

    Alumnos/as: 20

volver subir

Curso 2015-2016

Estás viendo los datos del curso escolar 2015-2016