Cadena de Formación de Emprendedores, Valnalon Educa

Ciudad Industrial del Valle del Nalón S.A.U. C/ Hornos Altos s/n, 33930 La Felguera, Asturias. España

Emprender en mi Escuela

Contenido Pie de página

Cooperativa yabadumba

  • Presentación

    cooperativa  yabadumba  

    Som els alumnes de cinquè A de l’escola Fedac Vic Pare Coll. Aquest curs hem decidit participar en el projecte d’emprenedoria a l’escola. L’objectiu és constituir una cooperativa amb la finalitat de produir productes per després poder-los vendre al mercat. concretament el dia 10 de novembre de 2015 a les 13:55h. vàrem constituir la nostra cooperativa. Hem començat amb moltes ganes i a la vegada amb moltes inquietuds, però creiem que ens agradarà.

    La cooperativa es diu YABADUMBA ; està formada per vint-i-dos alumnes; deu nenes i dotze  nens; cadascun de nosaltres tenim un càrrec concret i entre tots ho fem tot. Abans de començar  ens vàrem informar molt bé del què és una cooperativa, quin procés cal seguir per constituir-la, com funciona  i de tots els  elements que cal tenir present. Cal dir que l’any passat, els nostres companys de sisè ja ho varen fer i ens han informat una mica. El que ens ha quedat clar és que totes les decisions es prenen conjuntament i per majoria durant les assemblees.

    No podíem començar sense saber quins càrrecs ocupaven cadascú i vàrem començar per la campanya electoral, en què cada alumne es presentava lliurement. Després vàrem fer les votacions i l’assignació dels càrrecs corresponents.

     També vàrem decidir que el capital inicial serà de 5€.

    Encara ens queda molta feina i moltes coses per aprendre. Tenim de redactar els estatuts, decidir el logotip  de la cooperativa, fer el CIF, dissenyar els prototips que vendrem, etc...

    Ja us anirem informant.......

    Fins aviat !!!!!

    Cooperativa YABADUMBA.

    https://sites.google.com/a/fedac.cat/spoom/

      

     

    Foto de grupo

    Documentos de la cooperativa

    Diario

    Cooperativa yabadumba

    Centro: COL PARE COLL FEDAC-VIC

    Direccion: C/ Pare Coll nº 15, Vic, 8500, Barcelona, España

    Correo Electrónico: yabadumba@fedac.cat

    Alumnos/as: 22

volver subir

Curso 2015-2016

Estás viendo los datos del curso escolar 2015-2016